3. april 2015

Klavir

V Craftalnici so punce dale naslov izziva "Glasba" in takoj sem se spomnila voščilnice, ki sem jo delala že dolgo časa nazaj, vendar je nisem nikoli pokazala.

Narejena je bila na začetku moje ustvarjalne poti (je dobesedno iz arhiva) in prav vidno je, da sem od takrat malo "zrasla" in voščilnice izdelujem drugače, kljub temu mi je ostala v spominu in sem bila zelo ponosna nase, ko sem jo izdelala.

Čeprav sem imela takra zelo malo pripomočkov, sem sama naredila vrtnico in violinski ključ izrezala s škarjami, ter ga posula z bleščicami. 


Voščilnica je bila narejena za punco, ki je takrat praznovala 30 rojstni dan in igra klavir.






Lepo vabljene tudi k ogledu mojih prejšnjih objav. :): 




6 komentarjev:

  1. Sem danes prvič na tvojem blogu, lepe izdelke imaš.
    Čeprav je voščilnica iz arhiva, je zelo lepa in zanimivo izdelana.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še dobro, da je prišel naš izziv, ker je škoda, da ne bi pokazala te čudovite voščilnice. Predvsem mi je všeč, kako si se poigrala z notranjostjo. Vijolinski ključ pa si krasno izrezala, tako da je videti, kot da bi ga s šablono. Super je :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v glasbenem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole pa res nebi smelo ostati skrito. Zelo mi je všeč, sploh notranjost voščilnice. Super! Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala za vaše pohvale, saj me motivirajo pri mojem ustvarjanju. Trudim se, da bi vam pokazala čim več tega kar ustvarim, da stvari ne ostajajo v arhivu :).

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse pohvale za tako mojstrovino, sploh ker si vse naredila ročno. V poplavi vseh izdelkov, ki nam olajšajo ustvarjanje in sušijo denarnico je to že prava redkost :). Voščilnica je fantastična!

    OdgovoriIzbriši
  6. Še dobro, da imamo izziv na temo glasbe. Čudovita voščilnica je tako lahko prišla na plan. Zelo lepo si jo sestavila, sploh je lep klavir v notranjosti.
    Hvala, da jo deliš z nami v glasbeni Craft-alnici in srečno pri izzivu.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši